Kristofer från Västerås var här i helgen, blev lite öl druckna. Han tyckte jag skulle smaka på en ölsort som var ’speciell’, samt att han tyckte chips som var betitlade ”Cheeseburger chips” verkade goda. Oj vad fel han hade.

De är chipsen skall enligt påsens egna utsago lukta som en amerikansk diner när man öppnar påsen, i så fall vill jag aldrig gå in på amerikansk diner. Smaken utlovas som en saftig cheeseburgare, jag undrar vad det var för någon cheeseburgare testpanelen smakat på isf, för det var inte en tillstymmelse till ostsmak, bara röksmak och kanske med lite fantasi, baconsmak. Jag åt kanske 4-5 stycken innan jag hade fått nog, det var nog bland de vidrigaste jag ätit någonsin! Skäms, Estrella! Antagligen var det väl nån praktikant där som fick välja ny smak.Nästa sak som vi testade som inte heller var något smaklökarna tyckte om var ölen GrandCru, en belgisk öl med smak av tranbär, ni förstår ju själva att det inte råder någon tvekan om att den inte borde fått lämna bryggeriet. Usch usch usch!

Men i övrigt har det varit en trevlig å rolig helg med besök, mestadels av tiden har visserligen spenderats framför tv:n, antingen tittandes på film, tv-serie eller spelandes på Xbox360:t eller PS3:an. Kanske borde varit ute lite mer än vad vi var, promenaden till och från stan räckte knappast med tanke på alla kalorier som vi satt i oss. Så på träningen i kväll får jag nog ta i lite extra.