Hämtade ut min bil idag, lyckades med konststycket att tanka utan att få punktering den här gången 😛
Men jag noterade efter att däckfirman satt på sommardäcken, att min ena 17″ fälg var repad och att Audi-emblemet inte var fastsatt, det sistnämnda löste jag visserligen själv, men ändå? Inte ett ord om att dom repat fälgen heller, tycker jag är väldigt dåligt. Får ringa dom å höra imorgon hur det kom sig, ser ju inte så kul ut. Inte bara på ett ställe det är repat heller 🙁

Fia är ju som bekant i Spanien på ”träningsläger”, och det verkar som hon stortrivs, vilket är underbart att höra! Blir så avis när man läser om vistelsen där nere, till exempel var det den varmaste dagen på året idag, å det var varmt till 6-tiden på kvällen. Färska apelsiner finns att tillgå strax utanför hennes rum och hon har rum med havsutsikt, värre kan man ju ha det 🙂

I övrigt så har dagen flutit på som vanligt. En del att göra och en del som blivit gjort på jobbet. Inom några dagar ska jag å Malin byta arbetsplats, tror det kommer bli bra. Då kommer jag till serviceverkstaden och Malin precis utanför Claes kontor. Lättare att bolla idéer när man sitter med servicefolket samt att det inte blir lika isolerat och man har någon att prata med.

Känner förövrigt mig öm i vänstra armen, högst troligen råkat ut för något på träningen i måndags, det går la säkert över snart. Men det är ömt bara att lägga armen på skrivbordet för att författa de här raderna.

Men inte ska man vara ledsen för det: