Jag måste vara världens mest otursförföljde. Ser klara likheter med en viss K M Anka, alias Kalle Anka. Hade min bil haft regnr 313 så vet jag att han skulle vara återfödd i min kropp 😛
Det hela började med att jag hämtade ut bilen från Toveks snordyra verkstad i eftermiddags. Eftersom den läckt bensin tänkte jag att det är väl bäst att passa på att åka inom macken och tanka innan jag åker tillbaka till jobbet. Men det skulle jag då fan inte ha gjort, för gissa vilken mack som beklätt upphöjningen, där pumparna står, med stålremsa? En hint, den börjar med O och slutar med KQ8 strax vid Hajen. Så här ser listen ut, det här orsakade den i mitt högra framdäck:En inte så liten skåra, ser ut som om någon skurit med en kniv i däcket. När man precis hämtat ut bilen från service och så händer det här 15 minuter senare, då blir man jävligt skogstokig kan jag tala om. Personalen erkände till och med att jag inte var den första att uppleva det här problemet. Då kanske dom skulle ta och ändra på det!?!? Hade det bara varit betong så hade ju inte skiten hänt (givetvis inte om jag kört för nära heller, men det hör inte hit :P). Har nu starka funderingar på att försöka mjölka något ur dem för skada på egendom. Inte en enda liten gul varningstejp runt kanten som uppenbarligen är vass nog att punktera ett bildäck. Om det vore en ballong, fine.. men ett däck, det punkteras inte så lätt ändå. Lyckligtvis slapp jag skador på fälgen och det var vinterdäcken, så jag kan byta till sommardäcken för att lösa problemet temporärt åtminstone.

Stort tack till Fredrik och Jörgen som åkte tillbaka till macken och löste det personalen inte kunde lösa, nämligen sätta på reservdäcket. Sen körde dom den till däckfirman där mina däck förvaras, så imorgon kan jag hämta bilen. Imorgon kommer jag dock tanka på en mack som inte har för avsikt att skära hål i kundernas däck. <ironi> Bra jobbat OKQ8… </ironi>