Så var det dags för snöhelvetet att åter landa på marken.
Igår morse när jag såg följande utanför fönstret så var det ju inte direkt så att man tror att det ska bli vår snart.Lyckligtvis så har nästan all snö försvunnit nu, bara lite småhögar här å där nu.

Jörgen har inte haft nån bra vecka, strul tidigare i veckan med att bilen inte startade och stressar upp sig som vanligt över saker på jobbet. Idag när han skulle starta bilen så startade den förstås inte heller, utan Claes fick skjutsa/bärga honom. Stackars Jörgen 😛

Snart bär det av mot stugan för att umgås med mina föräldrar, var några veckor sen sist, så det ska bli trevligt. Å imon bär det av mot Sätila först och sen Hajom. Om jag inte behöver jobba imorgon förstås, Malin är fortfarande dålig och orkar inte jobba halva arbetsdagar tyvärr. Så får väl se hur hon känner sig ikväll.

Nu äta god mat dock! 🙂