Så var (lång)ledigheten snart till ända, varit en fantastisk helg. Fia kom med Atlas till mig strax innan halv sju på fredagskvällen. Åt god plockmat och drack gott vin till det, sämre avslut på arbetsveckan finns helt klart!

Atlas a.k.a. Katten (som egentligen enligt rasspecifikation är en hund, men fått smeknamnet Katten för han är så liten, ja typ som en katt 😉 är en otroligt mysig hund/katt. Otroligt kelsjuk är han med och bangar inte att få sitta med i soffan, gärna ligga jämte oss när vi kikar på tv eller så.
Varit ute på promenader varje dag med, i lördags var det väldigt härligt väder för att vara den årstid det är. Idag och igår var lite kalla, men lite motion blev det allt ändå 🙂

Har tagit det riktigt piano den här helgen, känns väldigt skönt att kunna göra just det utan att ha dåligt samvete eller känna att man måste göra något.
Vi har plöjt ett par Californication-avsnitt och sett tre filmer; The Sitter, The Smurfs och The Girl with the Dragon Tattoo. Den sistnämnda var klart bäst och faktiskt mycket bättre än det svenska originalet, visst led den av samma problem som alltid om man jämför med boken, men skådisarna var ju såååå MYCKET bättre (sorry Michael Nyqvist och Noomi Rapace, ni var rätt kassa faktiskt, vad än media säger), Daniel Craig och Rooney Mara passade så mycket bättre och det kändes naturligt med dessa två skådespelare.

I övrigt har vi bara haft det riktigt underbart och njutit av de tre dagarna vi haft tillsammans. Gäller ju att ta vara på tiden tillsammans, speciellt eftersom Fia åker till Spanien om en vecka å ska vara där i 10 dagar.

På tal om tidigare nämnd motion, så ska det om någon kvart bege sig till träningslokalen/dojon och leka turtle 🙂