Fick beskedet idag att jag kanske måste jobba på påskafton ändå, eftersom Malin lider av migrän och om hon inte är ”återställd” innan dess, så får jag gå in och jobba i hennes ställe. Så nu Malin, håller jag alla tummar och tår för att du blir frisk snabbt och får vara det, mer än någonsin! 😉
Hade ju fått till det så bra att Henrik skulle gå in och jobba för mig den dagen, men så klart blir det jag som får gå in och jobba, eftersom alla vägrar jobba lördagar. Undrar vad de hade gjort om jag hade bokat en resa utomlands eller så redan… Skulle inte förvåna mig fem ören om jag blivit tvungen att avboka… Nåja, hoppas verkligen att Malin blir frisk, och inte bara för att slippa jobba på påskafton, utan även förstås för hennes egna välmående!

Nu blir det lite Tikka Masala här med raita mix och libanesiskt tunnbröd, gott! 🙂