Detta är vad min dag kantats utav idag, känns inte speciellt roligt att försöka vara trevlig då direkt. Har avtagit lite nu, men är inte helt borta dessvärre 🙁

Men orkade i alla fall ställa mig å göra ”Green Curry Chicken”, hittade inte receptet dock, så fick gå lite på känn, får se om det blir bra. Iofs var det dags att använda ”egg plant”:orna som inhandlats i asiatiska butiken vid Brunnsparken, för de började få lite konstiga mörka fläckar på sig. Nu ska bara riset bli klart sen så ska jag försöka drömma mig bort till vår Thailandssemester i höstas, måste ju verkligen säga att jag längtar tillbaka! Helt ljuvligt land och invånare där.

I övrigt har väl dagen gått rätt så bra, men man märker på vissa att det är mycket snack och liten verkstad. En människa hade lyckats montera huvudkomponent i datorn helt åt helvete fel, inte konstigt att det strulade för honom… Ska inte gå in på detaljer, men det var inte många rätt där inte.

Idag är det förresten Hårdrockens historia på SVT2 kl 22.45, bör ses. Ska väl försöka spela in det den här gången, förra gången var det ju fjant-galan som tog upp sändningstid, men idag verkar det som det får visa programmet åtminstone. Tyvärr ingen aning om vad det ska handla om ikväll dock.