I helgen, närmare bestämt i lördags åkte jag direkt från jobbet till Göteborg för att fira Fias födelsedag. Hon fyllde egentligen igår, men det stora firandet blev i lördags, tror vi var 15st i hennes 2:a på 50kvm, det fick bli avskiljt då en del fick äta i vardagsrummet och en del i köket, men annars var det inga problem att få plats.
Till huvudrätt bjöds det på pastasallad och gott surdegsbröd. Till efterrätt fick vi vanilj/chokladglass med egengjord chokladsås, persikor och kardemumma-kaka som mamma bakat. Fina presenter fick Fia på sin 23-årsdag med, allt från varm och god pläd, skålar och lotion till presentkort. En helt klart lyckad tillställning var det å det tror jag definitivt gästerna tyckte också.

På söndag var det dags att fira den egentliga dagen, Atlas (katten/hunden) hade sovit över i vår stora säng och värmt oss då han stundtals låg tryckt mellan oss. Efter att Fia varit ute å rastat honom på morgonen, så var de dags för mig att ge henne sina presenter, en parfym från Naomi Campbell och en vit skjorta/blus blev det från min sida. Tyvärr var storleken inte helt okej på skjortan, trots rådfrågan inne på Lindex, men det går ju å byta så det är ju ingen fara. Parfymen var ett säkert kort då vi nån timme innan jag köpte den, varit inne å så Fia fick testat 🙂
Gick senare och handlade lite mat inför kvällen. Några timmar senare kom gästerna, ”barnen från Sätila” med Toril å Krister, blev även det en trevlig tillställning. Har sagt de förr å säger de igen, med såna barn så ser man ett hopp om att få barn i framtiden, till skillnad från andra ouppfostrade ungar man träffar på, suck! När familjen lämnat oss och vi ställt oss att diska, så ringde det senare på dörren, överraskande nog så stod Katrin och hennes kille, Johannes och plingade på dörren och ville säga grattis till Fia, med en ananas 🙂

Idag måndag åkte Ing-Britt å jag med Fia till ögonläkaren, det verkade helt klart vara framgång för Fias öga och det bestämdes tillslut att hon skulle få ”fönsterglasögon” med prisma för att öva hennes öga ännu mer för att slippa en eventuell operation. Senare åkte vi till Haga för strosa omkring lite och äta lite på kafé, mysigt var det. Sen gick vi till Haga Hem för att kolla vad Fia kunde köpa för presentkortet, till slut kom hon fram till två alternativ på inköp till lägenheten. Med tanke på de få timmars sömn hon hade fått under natten, så bar det direkt hem för att vila lite sen å få lite massage, vilket nog var välbehövligt. Åkte hemåt strax efter 5-tiden efter att ha pussats hejdå i 10-15 minuter 🙂