En kund lämnade in sin dator som han hade problem med hos oss, noterade efter lite tester att hårddisken va trasig. Meddelande kunden om läget, han hade köpt datorn för mindre än ett år sedan på NetOnNet och de bad om en felkod i det inbyggda testet på hans HP-dator. Eftersom man inte testar hårddiskar på det viset, så hade jag testat via hårddisk tillverkarens egna testprogram och där fått fel direkt på disken där det inbyggda testet som Netonnet vill man kör, inte visade några fel alls. Man undrar ju vad det är för pajasar som jobbar på det företaget, har dom verkligen så dålig koll? De borde inte få sälja utrustning som de inte ens kan felsöka riktigt.

I övrigt undrar man hur vissa folk tänker, tror de att man ska hålla dom i handen vad de än gör? De verkar ha tummen så långt i mitten av näven att det inte ens kan använda Google för att söka reda på något själv, utan tycker att jag ska göra det åt dom. Visst det kan jag göra, men det kommer ju kosta dig, jag jobbar ju inte med välgörenhet, ditt spån. Då var det förstås inte lika aktuellt längre… Alla människor verkar tro att kunskap är gratis bara för man inte jobbar som bilreparatör, patetiskt.

Varit på träning idag med, halvnya moves, men gick rätt så bra å när guldfiskminnet sviktade så fick jag pedagogisk hjälp av Ingemar som är en trevlig prick som varit med ett tag och har svart bälte dessutom. Trivs riktigt bra i gruppen även om jag är den enda nya där för terminen. De flesta har brunt, blått eller svart bälte. Någon enstaka har orange och vitt.