Idag har jag så köpt min första dräkt till träningen, blev först visad en billig nybörjardräkt, men den kändes som en lussedräkt så fick bli en något dyrare men som kändes betydligt bättre att ha på sig. Träningen gick väl rätt okej idag, iaf för å vara nybörjare. Fick öva oss på hur vi får omkull vår motståndare.

I helgen så var Fia här och i fredags även ”katten” som egentligen är en hund och heter Atlas, men han är så liten att han mest liknar en katt. Just ”katten” har blivit ett smeknamn på honom som jag fört över till både Fia och I-B 🙂
Mysigt var det hur som helst, i fredags firade vi att Fia fått livränta med lite gott vin, italiensk salami i två varianter, hickoryglaserade kamben, lite coleslaw och varsin god ost till det, inte helt fel avslut på fredagen 🙂 På lördagen var jag tvungen å jobba, men de gick rätt så bra, Malin tog hand om de flesta kunderna så kunde jobba med lite andra saker. Kvällen gick i komedins tecken, Fia å jag såg på The 40 Year old Virgin, fattar inte att jag inte velat se den förut, va ju riktigt kul på sina ställen! 🙂 I söndags tog vi en promenad ned till stugan där mamma å pappa bjöd på god mat + efterrätt.

Idag har jag utöver dräkten även inhandlat mina presenter till Sofias födelsedag på söndag. Tror det kan bli bra, eller hoppas det i alla fall 🙂 Fick lite hjälp inne i en butik så det skulle passa bättre 😉

Men nu är det dags för att snart intaga horisontellt läge och därmed säga gonatt på er!