Grattis älskling till det underbara beskedet, det är du absolut värd efter allt slit din mamma och du behövt gå igenom för att få igenom det! Gläds med dig något enormt mycket! Så skönt att slippa oroa sig över den ekonomiska biten mer. Vilken underbar, om än något tidig, födelsedagspresent! Det blir svårt å slå det 😉

Igår var det träning igen, gick bättre den här gången jämfört med i måndags även om det inte gick perfekt. Märks helt klart att koordinationen har fått sig en törn med åren, men den ska övas upp! Får nog ta och köpa en riktig dräkt i morgon eller på måndag, känns som det är dags å byta t-shirt och träningsbyxor nu.

Gått bra på jobbet idag, fått gjort en hel del tack vare att Malin står ute i butiken, gött. Blev ingen träning idag, så efter jobbet åkte jag å handlade inför mini-firande imorgon av Fias besked. Det blev bl.a. hickoryglaserade kamben och två olika sorters italienska salamis + ett gott rött vin till det, kommer nog bli väldigt gott 🙂