Idag har jag äntligen fått min dator fixad, misstänkte hårddiskfel på min SSD, men var nog någon windowsuppdatering som gått knas.

Jörgen kom som sagt hem från Egypten igår, de va lite kul å höra hans erfarenheter från landet jag å Fia besökte för lite mer än ett år sedan. De hade också varit i beduinläger å Jörgen var lika bacill-fobisk som vi var när vi var där.

Förresten undrar jag var det är för jävla dynga som de sänder på radio nu förtiden? Det är omgjorda versioner av The Cranberries annars helt ok ”Zombie”-låt, fast givetvis gjort den bra mkt sämre å de är inte den enda låten man gjort så. Sen är de bara en massa skräplåtar om nån kvinnlig sångare som sjunger om hur hon gillar att partaja, något annat miffo är så bakis. Mår nästan dåligt psykiskt av skiten, tycker ni den musiken är ok, föreställ er black fucking metal på hög volym för någon som normalt inte gillar de så får ni nog uppleva de jag gör m radiomusiken.

Nu är de dags å sova, upp tidigt imorgon å behöver ju min skönhetssömn 😉