Efter lite strul så fick jag äntligen jailbreak:at min iPad 2 (iPhone 4:n & 4S:en funka klockrent direkt dock), nu återstår att återskapa den som den var innan uppgraderingen till iOS 5.0.1 tidigare ikväll. Detta på en dator som är helt kokt i skit för tillfället för att OCZ ska envisas med att göra värdelösa SSD hårddiskar, köp aldrig en sån.

Även hunnit med att kolla på remake:n av ”The Thing” idag, klara likheter med originalet från 1982, men med lite variationer. Men gillar man originalet så kommer man troligtvis gilla den nya filmen också.

Imorgon är förresten Malin tillbaka på jobbet igen efter över en månads frånvaro, anledningen sägs vara att hon är gravid (måste väl vara officiellt nu antar jag?), men jag undrar om det verkligen var den enda orsaken? Verkar vara ovanligt att vara hemma så länge å så tidigt i graviditeten, men nåja, det blir nog bra… Först ska hon visst bara jobba halvtid för att komma in i det igen, vilket innebär att jag får fortsätta ha butiken i första hand, vilket innebär i sin tur att jag inte kommer få ett skit gjort av det jag behöver göra… Hoppas de hittar någon bra praktikant som kan avlasta oss i butiken eller så.

Imorgon kommer även Jörgen hem från semestern i Hurghada, Egypten. Inte ett ord har vi hört ifrån honom, så det har la säkert varit kanon, undrar om han fick andra gradens brännskador som han fick senast han var utomlands, då i Grekland? 😉