Har ju missat å skriva en rad eller två om filmen jag å Björn såg i torsdags kväll, ”The Darkest Hour” i 3D. Valet föll på den här filmen pga av 3D, men att kalla det vi såg för 3D tycker jag är att ta i, det såg i princip ut som vilken vanlig 2D film som helst, kanske att det infann sig ett någorlunda mer djup i filmen, men på sin höjd var det 2½D. Tekniken är inte mogen än enligt min mening att kallas för 3D och innan den är bättre utvecklad så kommer det aldrig slå vare sig på bio och framförallt inte i hemmabion.

Filmen i sig var väl okej, men inte mer.. 2 ungdomar från USA tar sig till Moskva för att presentera deras mobilprojekt, men svensken ”Skyler” (aldrig hört någon svensk vid det namnet dock?) spelad av Joel Kinnaman blåser dom fullständigt på affären, bedrövade tar de å bedövar känslan av att bli blåst på ett disco i Moskva där det möter två amerikanska tjejer. Strax därefter blir det svart och det faller ned guldaktiga flingor från himlen. Dessa flingor är dock utomjordingar som kommit till jorden för att samla ihop elektriska impulser som människor sänder ut, och resten kan man lista ut själv.
Tror att Hamilton med Persbrandt hade varit ett bättre val kanske…