Har snart läst/lyssnat igenom hela boken Lasermannen (av Gellert Tamas), alla vet väl vad den handlar om, och lyssnandet har varit tidvis intressant och spännande med skildringar om rasism och högerextremism då Wolfgang Zaug aka John Ausonius även känd som Lasermannen härjade i Stockholm i början på 1990-talet samt hans uppväxt. Men det som ändå förbluffar mig mest, är hur den fullständiga pajasen Bert Karlsson i det främlingsfientliga partiet Ny Demokrati (tillsammans med Ian Wachtmeister) kunde få säga det han sa och fortfarande efter 20 år sitta som skivbolagsdirektör som om inget har hänt?! Det är ju för i helvete ren skandal rent ut sagt, han har varit öppen främlingsfientlig/rasist under flera år, men får fortfarande vara verksam inom musik- och tv-branschen. I sitt dåvarande parti, ND, hittade han på siffror om hur invandrare i Sverige stod för största delen av de brott som begicks, hans partikamrater kom också med liknande påhittade historier, där de angav Bert själv som källa till uppgiften…
Har mediabranschen glömt vilken jävla pajas och rasist han är, eller är de så j-vla naiva och ser mellan fingrarna när det kommer till vissa pajas-människor?