Igår var det som sagt rockkonsert i Varberg, något vi inte är speciellt överrösta med, Hardcore Superstar spelade på Societets Restaurangen. Tyckte det var ett litet ställe för att dra Hardcore Superstar, men det var i princip bara positivt, man kom desto närmare och det blev mer ”familjärt” från Jockes och övriga medlemmar i HCSS. Jocke hade visst släkt här med, så enligt honom var det extra speciellt att få spela här (sen är de väl smooth-talking, men det får ändå publiken att reagera som sig bör). Först var det två förband, ”Avatar” och ”Ammotrack”, band som för mig kunde ha kvittat fullständigt, hade inget som helst samband med musiken HCSS lirar, men när väl HCSS går på runt 2300-tiden, så sätter de fart på alla inne på Societeten!
Först stod vi (Björn, Tomas, Erik och jag) en bit bort från scenen, signalerade till Tomas att vi skulle dra oss in i gröten istället och han var inte sen att hänga på. Här fick man brottas med svett, ölflaskor och dålig luft, men det var det helt klart så värt. Fick avstyra vad som kunde blivit ett slagsmål, två hormonstinna primater förstod väl inte att det knuffades så de reagerade som apor… Under andra halvan utav konserten kom jag ännu närmare scenen, typ tredje raden, kändes riktigt bra, fick till å med hälsat/tagit i hand med Jocke 😉 Något som kändes mindre bra var min röst efter att ha sjungit med i princip varje låt, men that’s life 😉
När dom skulle till å köra balladen ”Here comes that sick bitch again”, så märktes det att det inte var det mest populära draget, iaf inte till en början, men Jocke drog igång publiken till trots 🙂I ”Last call for alcohol” körde dom medvetet lite klyschigt med en flarra Jack Daniel’s, något som dom även påtalade, men det var ju vad låten handlade om med 🙂
Efter halva låten så tog dom upp lite tjejer på scenen för att sjunga med, men dessa var nog inte mogna nog för att sjunga med, några försökte ta eller tog gitarristen på röven å stod bakom honom å fjantade sig, suck….Efter att HCSS tackat för sig, tog jag det för stunden lite tråkiga beslutet, att gå hem direkt utan att passera Björn för en öl till, men mitt huvud skulle komma att tacka mig evigt idag 😉