Då var den här korta, men ack så stressiga veckan över för min del. Rätt skönt att vara hemma tjugo i tre på en torsdag, som annars är mellan 0800-1815 normalt sett.

Har fått löst ett problem på jobbet som känts som en tung last, en kund krävde i princip att få ut bild på två skärmar samtidigt och köra över ljudet till den ena, samt att det skulle vara i princip knäpptyst. Efter mycket om och men och supportsamtal till ett företag i Tyskland, så löste det sig äntligen! Stressigt har det varit med som sagt, det negativa med att jobba kort vecka, är att desto mer ska hinnas bli klart, det har gått bra, men en del saker har man fått skjuta lite på.

Ikväll blir det konsert på Societets Restaurangen av alla ställen, där Hardcore Superstar ska spela. Tycker dom är värdiga att få en riktig arena att spela på, men det är förstås bättre än inget. Både Björn och hans kusin Tomas samt en annan vän till dem ska med, så kommer nog bli kul!

Imorgon styrs kosan mot Hajom, jag å Fia ska laga lite mat till mina föräldrar som tack för att hon fick mammas mobil 🙂 Kommer bjuda på Pad Thai, hoppas verkligen bara att den blir lika god som den vi åt i gatuköket, för då kommer det bli en kulinarisk upplevelse 😉