Jaha, då var tyrannen och diktatorn Kim Jong-Il äntligen död, ja, jag skriver äntligen, du läste rätt. Problemet är väl att hans efterträdare kommer att gå i Kims fotspår och fortsätta sprida skräck i Nordkoreas befolkning.

I helgen var jag å Fia barnvakter till ”Sätila-barnen”, trevligt och annorlunda lördag. Väldigt trevliga och skötsamma barn, men bara något så enkelt som att gå ned till macken för att köpa lite godis kan vara ett projekt utan dess like, men det gick väldigt bra, så fort man samlat ihop barnen i alla fall 😛 För föräldrarna var det nog väldigt uppskattat att kunna få roa sig på egen hand en kväll, speciellt nu med all julstress (både i och utanför skolan).

Söndagen gick i slapphetens tecken, på kvällen spelade Fia, mamma, pappa å jag en minivariant på På Spåret där det är en liten dosa som genererar en fråga som läses ur boken med 4 svarsalternativ, pappa kammade hem vinsten med Fia några poäng efter och jag ett poäng efter Fia (mamma kom efter mig med ett poäng).

Hade lite panik över att jag inte hittade julklapparna jag köpt i Thailand, hade så fått för mig att jag lagt dessa i garderoben på mitt rum, men naturligtvis var de inte där. Men visste ju att de kommit med till Sverige åtminstone, så kunde ju inte vara så långt bort. När jag så kom hem efter att ha jobbat en timme och satt in pengar på mitt konto, så letade jag lite snabbt i lägenheten och fann julklapparna, kändes skönt å slippa oroa sig över dem längre.

Om ett litet tag blir det dags för lite simning! 🙂