Har på en veckas tid hunnit ”läsa” två böcker, varav den ena blev så tråkig att jag var tvungen att sluta (Johanna Hildebrandt – Freja), den andra Terry Pratchett – Magins färger krävde mer fokusering än jag ägna den från början, vilket gjorde att jag kände mig helt borttappad efter att ha lyssnat på den i strax under en timme. Nu har jag börjat med ”Lasermannen” av Gellert Tamas, och den verkar faktiskt kunna bli riktigt intressant. Ska faktiskt göra som så att jag går å lägger mig å lyssnar på den om bara någon minut rent av.

Imorgon blir det att åka till Hajom, men först ett stopp i Sätila där jag å Fia ska vara barnvakter åt tre barn som jag nämnt tidigare här, det är såna barn jag vill ha när jag blir förälder, inte skrikiga och ouppfostrade. Känns bra att se barn som faktiskt kan ge en hopp 🙂