Jag kom på att jag inte berättat för speciellt många, så jag tänkte att jag kan göra det här. Det handlar naturligtvis om att Sofia och jag har förlovat oss, något vi gjorde i Thailand den 11:e november, 11/11/11 (passade fint tyckte vi ;)) så förlovade vi oss på en strand på halvön Phra Nang, en helt fantastisk plats som ser ut som ett vykort, så vackert! Om man ska förlova sig, så tror jag inte det finns något bättre ställe att göra det på! Jag kan inte vara lyckligare än vad jag är nu, livet är helt fantastiskt å jag älskar min underbara Fia! :)Slutade lite tidigare på jobbet idag, å det var nog tur, annars hade jag inte kunnat koppla av alls denna fredagskväll, bara att handla mat tog nästan en timme, å då hittade jag inte ens allt utan fick handla det sista när jag kom hem. Burit ned lite saker i källaren och grejat, bara lite småsaker kvar att göra, gött det. Men hej vad det blåser ute idag, helt sjukt, är ju så att man ibland funderar på om man skulle flyga omkull eller inte. Parkerade lite extra långt ifrån bilen jämte med, för säkerhetsskull 😛 Varit å hämtat 100kr julklapp å annan julklapp med 🙂