Relativt tidig fredagsmorgon, åtminstone för att sitta här innan jobbet och skriva ett inlägg. Men vad gör väl det, snart jul, ingen snö än (den kan få komma några dagar innan julafton för att sedan försvinna i mellandagarna) å i helgen upp till Göteborg för att träffa Fia å sen bjuda våra päron på thai-inspirerad mat på söndagen, kommer bli bra!

Den ”nyinflyttade” grannen var inne i butiken för några dagar sen med, har bara sett han som absolut hastigast i trappuppgången en gång förut, inte så svårt att känna igen det sleaze/glam rock-utseendet, speciellt inte när man får adressen att associera ansiktet med 😛 Kanske borde styra upp grannsämjan på något sätt…?

Snart gå ned för att bli upphämtad av Jörgen, skulle komma om cirka 15 minuter, så än finns det lite tid kvar att ”slå ihjäl”. Vaknade strax innan sju, när jag inte kunnat somna om vid kl. 07.25, så var det dags att ställa sig i duschen istället.