Började för två dagar sen lyssna på ljudboken ”David Larsson – Jag är Wanted”, om hur en svensk kriminellt belastad fader tvingas flytta till Bangkok för att rädda skinnet på sig själv då han eftersöks av både svenska myndigheterna och den undre världen i Sverige. Tänkte att det här blir perfekt kvällslyssning och att man får höra hur han har det i Thailand. Men icke, har lyssnat lite över 2h nu, dels är uppläsaren jobbig att lyssna på, hans meningar innehåller oftast inte mer än 4-5 ord, vilket gör att det blir väldigt ”avhuggen” lyssning. Men sen är det en ganska deprimerande historia att lyssna på, tror jag absolut får byta ljudbok till något annat, hmm…?

Förresten, på tal om något helt annat.. Är du en av de som skaffat sig en iPod eller iPhone som vill flytta din musik från iTunes till en ny dator? Kolla in den här länken, http://support.apple.com/kb/HT4527.

Det verkar även som ett jailbreak till iOS 5.0.1 för nya iPhone 4S och iPad 2 är i görningen, ha koll på statusuppdateringar från www.greenpois0n.com och greenp0ison.us samt www.limera1n.cc för att se när det släpps mer information kring detta.
För er som vill testa Android på en bärbar dator, kolla in http://www.android-x86.org/download

Nu har jag även bestämt och beställt Fias julklapp, så nu är det bara någon extra till pappa samt julklapp kvar till brorsan som krävs, så är det hela i hamn 🙂

Uppdatering: Nästa vecka ska jag försöka ta tag i att få upp lite bilder från Thailandsresan på hemsidan, stay tuned!