Hade för avsikt att inhandla råvaror så jag kunde återuppleva en del av Thailand idag, knallade in på Kvantum efter jobbet, gick och velade ett tag innan jag hittade vad jag trodde va ingredienserna till ”green curry kyckling”, fick tag på Sofia som läste upp receptet, då stod det klart att minst hälften av allt skulle jag inte kunna hitta där, likadant med phad thai:en :S
Efter att ha velat omkring i ca 40 minuter, så var jag äntligen klar och hade bytt fullständigt och kom ut med naan-bröd, raita mix till min garam masala jag hade för avsikt att laga istället, så jag fick lite exotisk tillvaro på kvällsmaten. Blev helt okej faktiskt, trots min besvikelse över den uteblivna thaimaten. Men till helgen ska jag å Fia göra ovanstående green curry kyckling till våra föräldrar, men den här gången ska vi in i en specialaffär som har fokus på asiatiska råvaror, så lär inte vara några problem att hitta rätt sort 🙂