I lördags bjöd företaget sina anställda samt respektive på julbord. Valet av plats för julbordet kan te sig något udda, nämligen på Superbowl. Med tanke på plats så var det ju nästan givet med lite bowling innan det skulle till att ätas, bowlingen gick så där kanske. Senare var det dags för intagning av mat, maten var helt okej, men det fanns några frågetecken, som t.ex. hur man kan servera en lutfisk som inte smakar något (ja, den saltades och pepprades innan gaffeln fördes till munnen), det var första gången jag testade lutfisk sen jag va liten, och det kommer nog dröja länge innan nästa gång tyvärr. I övrigt som sagt helt okej. Matkoman inföll sig senare på kvällen, kom hem relativt lagom sent/tidigt, runt kvart i elva.

Claes&Katarina: Tackar så mycket för en härlig kväll, som vanligt alltid lika trevligt!