Har varit vaken ett bra tag nu, antar att de är jetlaggen som gör sig påmind, samt en liten gnutta nervositet att börja jobba igen, inte för att jag egentligen har ngt problem med det, men förmodar att de ligger en hel del på mitt bord som ska göras klart efter 2 å en halv veckas semester.
Nu har jag lyssnat klart på Liza Marklunds ”Asyl”, en okej bok men inte mer. Om man jämför Liza med till exempel författaren Stieg Larsson, så framstår hon som en författare på gymnasienivå i jämförelse. Men det var ändå intressant att läsa om hur Maria Erikssons livsöde gått till å om hur hon kom till Chile och USA, men inte mer än så.
Har starka funderingar på att lägga ifrån mig iPad:en å gå upp, men känns på något sätt lite väl tidigt att börja göra sig i ordning för jobbet som egentligen börjar kl. 9, även om man räknar med 45 min bilresa.
Hade klockan varit en timme senare så hade jag nog starkt övervägt att dra mig iväg mot jobbet dock.