Detta har hänt sen förra inlägget; efter att bussen hämtat upp oss gjorde vi ett par mindre stopp för att hämta upp ytterligare resenärer som skulle hem till Sverige. Vi anlände till flygplatsen någon timme efter bussen hämtat upp oss vid halv tre på eftermiddagen (thailändsk tid). Jag hade som vanligt lite resefeber och blir i och med det lite disträ då vi var på flygplatsen. Vi var lite oroliga för att vårt bagage skulle väga mer än de 20kg som är tillåtet att ta med sig utan att betala extra, speciellt när reseledaren från Fritidsresor som var med bussen säger att ”det är max 20kg inklusive handbagage, och dom är väldigt hårda på den punkten”, det visade sig att det var sanning med modifikation, visserligen vägde de bagaget, men handbagaget vägdes inte med i detta, så vi klarade oss klanderfritt.
Väl ombord på planet så serverades det någon köttgryt-liknande mat med sönderkokt potatis, men vi va nog hungriga för vi åt upp allt med hull och hår ändå. Vi skulle mellanlanda i Sharjah, Förenade Arabemiraten på hemvägen, resan dit var olidligt lång och seg, när vi mellanlandat så fick vi gå in i deras väntsal och sträcka på benen lite, vilket var välkommet. Resan från Sharjah till Landvetter gick betydligt bättre och jag lyckades sova en timme eller två eller kanske tre till å med, Fia sov nog ännu längre. Vi kom till Landvetter strax innan klockan tre på natten, svensk tid. Fias mamma Ing-Britt var väldigt snäll och kom å hämtade oss. Vid bagageupphämtningen, så såg vi först inte Fias bagage, så hon blev lite orolig för en sekund, men det dök upp kort därefter.
Vi kom hem till Ing-Britt strax efter klockan fyra på morgonen där vi fick lite frukost som smakade gott, svensk mat är trots allt inte så dum ibland ändå 😉Det här är hotellet vi bodde på

Idag gick vi upp nån gång efter elva, även om det inte var att sova ut efter flygresan, så var det väldigt skönt att få byta flygstolen mot en riktig säng att sova i.
Efter det har inte så mycket gjorts, pratat lite med pappa om färden i korthet och sorterat ut de foton jag tog med min kamera, efter sortering hamnade det på typ 670st foton, Fia har nog tagit drygt 800st foton, så det blir en härlig blandning att gå igenom med föräldrarna sen 🙂

Imorgon blir det tillbaka till verkligheten och jobba, ska bli kul, men ledighet är inte fel oavsett förstås 🙂
På Poda Island

För er som är intresserade av att se foton, så kommer ett antal läggas upp i bättre kvalité när jag sorterat dessa ytterligare, länk kommer finnas här så ni inte behöver gå miste om detta!