Nu är det kväll i Ao Nang, Thailand, vi har hunnit med att få massage, jag valde traditionell thai massage, stundtals skönt, men stundtals kändes det som min kroppsdelar skulle krossas när den 40kg kvinnan som masserade mig tog i så jag höll på att storkna. Kvällen innebar lite shopping med fina inköp och hyfsat sval temperatur i jämförelse med andra dagar här. Runt 8-snåret började hungern göra sig påmind, trots matförgiftning tidigare hade vi inte gett upp hoppet om maten från matvagnarna, sk ”food stations”, köpte varsin Pad Thai, dock utan kyckling för säkerhetsskull. Det var en extremt god pad thai, kanske den godaste vi ätit nånsin, det kommer säkert bli ett återbesök imorgon 🙂
Fia stod nyfiket och hängde nästan innanför matvagnen medan maten tillagades; hon sa ”oh, it smells very good” varpå kocken svarade ”it tastes veeeery good”. Han visste verkligen vad han pratade om!
nu blir det att slappa lite på rummet, Fia tycker vi ska spela monopol, så hon kan utklassa mig igen :p