På kvällen igår var vi på en fin restaurang som ligger precis vid havet, som lyser upp stranden och en liten bit ut i vattnet, vackert! Vi var sugna på grillad fisk, vilket passade bra, för det var väldigt fräscht där, man kunde se vilken fisk man fick. Vi beställde in en hel Seabass, grillad och smaksatt med vitlök å peppar, serverades med två goda starkare såser å vi beställde in vitlöksbröd till samt god dryck. Smaken på fisken va helt ok, men de va ingen gastronomisk upplevelse, men kändes nödvändigt att prova grillad fisk när man är i Thailand, klart godkänt! Hade tänkt shoppa lite efteråt, men det var så j-vla varmt att vi fick skrota de planerna.

Idag har förmiddagen spenderats vid poolen för att få lite skugga, otroligt varmt även idag. Blev även ett par simtag. Nu en kort siesta på rummet, sedan ned till stranden och lite massage, den här gången ska jag pröva på riktig thaimassage, vilket vi blivit avrådda från i början. Ikväll kanske lite shopping om vi lyckas uthärda värmen.