Då är det söndagkväll här i Ao Nang och det har börjat åska och regna, men så länge de är på kvällen å solen gått ned gör de inte så mkt. Varit liknande väder en gång innan men även då var de senare på kvällen.

Sedan sist har vi hunnit med att bli matförgiftade, där jag själv blev värst drabbad, favoritmatstället är numera ett minne blott, iaf vad de gäller grillad kyckling 🙁 en dag sänglingandes blev straffet med toabesök…
Samma dag på kvällen blev de ”full moon” party, fint å trevligt arrangemang med god mat, jag var dock inte vrålsugen på mat, så de blev mest ris och icke starka rätter. Även liveband som uppträdde under tiden. Senare samma kväll så skulle vi sätta ut ”Krathong”:er med ljus i havet, tanken var att man skulle skicka iväg en önskan enligt thailändsk tradition, detta gick så där dock då de blåste å vågorna sköljde över ljus och Krathong.

Mådde något bättre på fredagen och vi åkte ut mot Phra Nang, underbar halvö med fin strand och underbart klart vatten att snorkla å bada i, å varmt var de, så många turer till vattnet från stranden blev det! Hit kan de nog bli någon mer båttur innan vi drar hemåt, ni får se bilder sen så förstår ni lite bättre vad vi menar.
På kvällen blev de restaurangbesök med thaimat på menyn även den här gången.

I lördags låg vi vid stranden och njöt av lite molnighet då vi bränt oss tidigare i veckan, blåsten skapade större vågor som slog härligt mot strandkanten. Passade på att köpa glass. På eftermiddagen gick vi till en restaurang precis vid stranden, jag beställde in kyckling med currypasta å Fia tog kyckling med ingefära. Hennes var rätt neutral styrka på, medan min var så de slog ut eld ur öronen, de va bland de starkaste jag ätit på länge!
Köpte två påsar chips, en stor singha öl, en stor klase bananer för 98 baht vilket motsvarar ca 20kr, helt ok 🙂 detta avnjöts sedan i kvällsvärmen på balkongen, livet är underbart!
Vi hann också med lite shopping under dagen, detta gjordes på em dock, så vi var rätt bra varma innan kvällen hade kommit. kvällen slutade med att vi kollade på Sagan om Ringen:)

Idag har vi legat vid havet under förmiddagen å middagen. Fia tog en massage å jag valde en ansiktsbehandling, som jag trodde va en massage först men de va gött ändå. Så nu håller Fia på att ta på mitt ansikte hela tiden för hon tycker de är så mjukt, hahaha!!
För omväxlings skull va vi lite busiga å åt stenugnsbakad pizza idag, med nymalen svart peppar och chiliolja på, blev det en oslagbar kombination, mkt gott! Regnar å åskar fortfarande här nu, så förmodligen blir vi kvar på rummet ikväll, måste dock ordna någon form av mat till mig, Fia har kvar halva sin pizza så hon klarar sig nog 😉

Bloggtiteln refererar till att det är så otroligt många svenska turister här, att man kunde tro att man för den sakens skull, inte ens lämnat Sverige. Men när värmen kommer med i beräkningen, så blir det förstås en helt annan femma ;P