Nu har vi varit i Thailand sedan kl halv fyra på eftermiddagen på måndagen, lokal tid, dvs 6 timmar före svensk tid. Resan påbörjades redan dagen innan vid kvart över åtta på kvällen då pappa skjutsade oss t flygplatsen. Tiden innan vi gick ombord gick hyfsat snabbt, men själva flygningen för mig gick sjukt långsamt, medan Fia tyckte de gick relativt fort, hon fuskade dock m sömntablett :p
vi hade ju trott att vi skulle komma ned t ett regnigt Thailand, men möttes genast av sol så fort vi gått ut fr flygplatsen, vilket var väldigt välkommet! Bussen t hotellet hade À/C så man glömde bort hur varmt de egentligen va. Väl framme blev de högst påtagligt dock 🙂 vi checkade in och gick upp t hotellrummet, vi noterade genast att de va väldigt fint och att en härlig palm står precis utanför vår balkong, helt klart underbart att vara här!!!

Tisdagsmorgon innebar väldigt god frukost endast några meter från havet med härlig utsikt över öar och longtail-båtar. Efter frukost gick vi ned t stranden och blev flitigt uppvaktade av försäljare, men till skillnad från de i Egypten, så var dessa mycket vänliga och godtog ett nej. Vi bestämde oss för helkroppsmassage, för endast 75kr per person, helt ok för en timma 😉

Efteråt gick jag på mini upptäcksfärd runt en klippkant, givetvis lyckades jag med konsten att ramla på en sten i vattnet och skar upp handen och fick skrapsår på knä och fot. Men fick hjälp av en kvinna på massagestället att få stopp på blödningen. Dagen kantades i övrigt av god mat, mycket godare än skräpet man får i Sverige, ja i jämförelse känns de så, samt shopping. Vi gjorde dock misstaget att gå på shopping mitt på da’n, vilket blev outhärdligt varmt, hädanefter blir de kvälls-shopping.
Hittade ett matfavoställe som serverar grillad kyckling och majskolv mm, detta va helt galet gott å galet billigt, middag för två kostar inte ens 50kr! På kvällen var de mkt intryck att ta in, båda hade lite svårt att somna, men Fia hade störst problem med detta å somnade inte förrän fyra på morgonen… Jag hade även glömt att ta bort ett alarm, så kl ringde redan tjugo i åtta :/ Fia va inte helt nöjd med detta :p oj oj! 🙂

Onsdagen började m god frukost vid havet och fin utsikt igen 🙂 låg på stranden å badade i underbart varmt vatten! Sjukt varmt vid lunchtid så köpte mat (ca 10kr per person!) å åt på rummet m god kall öl. På eftermiddagen kom det en störtskur som varade Max 5 min, sen strålande sol igen. Badade efter kl 6 på kvällen i havet, sjukt varmt i vattnet, varmare än i luften. På kvällen ännu lite mer shopping å sedan mat på favvostället, väldigt trevlig personal som har en liten matvagn på gatan, känns väldigt fräscht och genuint.
Imorgon torsdag blir de ”full moon”-party på hotellet, lugnare än de man hört om innan dock, å det blir mat och uppträdande mm.
Nu är de dags å ta en kvällsöl å sen lägga sig, det här är ett sånt otroligt underbart ställe på jorden så de finns inte! Rekommenderar alla att åka hit minst en gång!