I onsdags kväll kom Sofia, vi lagade lite god mat och tog det lugnt å hade det mysigt.
På torsdagen (min födelsedag), så gick hon upp tidigt för att baka chokladtårta till mig, underbart! 😀
Fick presenter som var väldigt fina också, så det var en väldigt bra start på dagen. Facebook började plinga om födelsedagsönskningar också, så under hela dagen var jag ”uppvaktad” där igenom också, brorsan ringde på morgonen för att gratulera. På jobbet sjöng dom för mig (och ”jag” bjöd på tårta ;).
Hade bett om att få sluta lite tidigare, vilket nog va tur, för på kvällen så hade vi bokat bord på Zorbas med mamma å pappa. Så vid 7-tiden på kvällen kom mina föräldrar och hämtade upp oss och vi åkte till restaurangen för att äta lite god mat och ha det väldigt trevligt 🙂
Efter besöket så åkte vi till stugan och drack lite kaffe, förutom Sofia som endast ville ha ett glas vatten ;p
En väldigt bra födelsedag som jag fått lyxen att få firad vid två tillfällen 😀