Helgen invigdes med att installera och testa spela nya spelet, Battlefield 3 med Björn och Fredrik på fredagskvällen. Jag kan väl säga att jag inte var djupt imponerad efter att ha harvat föregångaren i snart två år så var man ju van vid det spelsättet, men hoppas att det är småsaker som man senare kommer ta för givet och att serverproblemen upphör. Sen kommer det säkert bli ett riktigt gött spel 🙂

I lördags var det jobb, sista två timmarna gick rätt så fort faktiskt, kändes som det gått max en halvtimme, så det var en del folk i butiken helt klart. På eftermiddagen var jag hemma en stund, har flashat ett Xbox360 själv för första gången i slutet på förra veckan, men tabbade mig lite med uppdateringarna, så fick göra om hela historien i lördags igen, något jag trodde skulle ta mindre tid än de gjorde, men så är det när man är ovan. Men om någon i vänksapskretsen har ett gammalt Xbox360 med en Samsung-läsare (MS25) så kan jag nog hjälpa till med den 🙂 Observera att garantin, som ni ändå inte ska ha kvar, försvinner 😛
Efter att ha blivit lite sen åkte jag upp till Sofia på kvällen, där även hennes kompis Lovisa var, vi åt lite (provisorisk, men god) mat och strax efter det lämnade Lovisa oss.

På söndagen så kan ni som redan läst Thailand-inlägget, notera att vi hade tankar om att ställa in resan till Thailand, men efter att ha diskuterat det vidare under dagen, bestämde vi oss för att åka ändå, ett beslut jag är väldigt glad över 🙂
På söndagseftermiddagen, så åkte vi till ”Sätila barnen”, en familj med väldigt trevliga föräldrar och barn, barn som Fia passat vid ett par tillfällen. Jag har nog nämnt de här barnen innan, men till skillnad från många andra barn, så är det när man ser sådana barn som man faktiskt kan tänka sig att skaffa barn själv i framtiden, de är väluppfostrade samtidigt som de ändå beter sig som barn bör i den åldern, föräldrarna har helt klart gjort ett fantastiskt jobb 🙂

I natten till måndagen, dvs natten till idag, så var Fia uppe och kollade lite på två älgar (en stor älgko och en mindre älgkalv) som stod i mamma och pappas trädgård, efter att ha väckt Ing-Britt och mig, så tog Ing-Britt upp deras hund och satte i fönstret och manade på honom att skälla på älgarna, haha! 🙂

Idag är jag hemma själv i Hajom medan Sofia är och tränar i Göteborg, och päronen mina jobbar, även om pappa kommer hem till lunch nån gång.