Efter jobbet åkte jag å handlade lite inför morgondagen, när jag kom ut ur butiken var det nästan som om klockan varit midnatt, och då var klockan egentligen bara runt 7-tiden på kvällen, det har absolut mörknat fortare på senaste tiden, cykellampan på nya cykeln kommer väl till pass numera.

Kan också tillägga att gå å handla när man inte varit på muggen på ett tag är fullkomligt olidligt, speciellt när man inte är 100 på alla varor man skall ha, än mindre hittar alla varor, detta var en viktig läxa att lära 😛

Annars inte överdrivet mycket nytt, det är dags för Captech Expo-mässa nästa torsdag, kommer nog bli grymt. Vi jobbar visserligen till runt kl 1300 den dagen, men sen sätter vi av mot Göteborg, hoppas på att det kanske kan bli en vinst den här gången med, Björn vann ju en bärbar dator för två år sedan, något sånt eller ett grafikkort skulle jag kunna tänka mig 😉

Nu är det snart dags för att inta horisontellt läge dock, gonatt gott folk!