Innan jag går in på titeln för inlägget, måste jag spy lite galla över Panache i Nordstan, Göteborg. Sofia var där å toppade håret, vilket kanske tog sisådär en 20 minuter ungefär. För detta ville dom ha 500kr, vilket är ett jävla ockerpris till att börja med; Fia hade med sig en rabattkupong som skulle ge henne halva priset på klippning (än en gång, 500kr för en toppning är för jävla dyrt), hon pratade med kvinnan som klippt henne som var hjälpsam och de kollade ut någon olja som skulle ge volym i håret. Döm om vår förvåning när expediten sedan börjar bitcha som om hon lydde direkt under Gestapo eller SS i f.d. nazi-Tyskland om att man minsann var tvungen att ha med sig kortet som följde med rabattkupongen. Jag undrade vad problemet var, det var väl bara å lösa in kupongen, få lite merförsäljning, efter många om och men så kunde Fia ringa sin kusin och få numret som expediten var så kåt på att hon nog kunde startat ett världskrig i annat fall. På grund av deras paragrafrytteri så fick dom dels en missnöjd kund och dels ingen merförsäljning, bra jobbat Panache, hoppas eventuella människor som läser detta aldrig sätter sin fot där, finns bra mycket mer frisörer som är måna om sina kunder och inte behandlar dem med misstänksamhet.

Nu över till titeln, efter att ha satt mig i bilen från Fia strax innan kl 19 ikväll, så hade jag siktet på stugan. Varför kan man fråga sig? Jo, det var den enkla anledningen att jag blivit ”en långhårter djävul” (på svenska: en långhårig jävel), jag passar helt enkelt inte i hår som är ”långt”, så när jag kom fram till stugan så bar det raka vägen in å fram med häcksax och sekatör för att få ordning på oredan som skulle kallas frisyr. Någon halvtimme senare var jag så pass nöjd med resultatet att jag tyckte det var dags att åka hem till lägenheten, nedan syns bild på spektaklet:
I övrigt har helgen varit mycket bra, den har gått i slapphetens tecken, vilket passade mej utmärkt efter en ganska hektisk vecka på jobbet så var det skönt att få koppla av. Atlas (Fias hund) var på plats, å han är allt bra härlig å söt, speciellt när hämtar nån leksak å hoppar upp i sängen å ställer sig på bröstkorgen å släpper leksaken för att man ska leka med honom strax efter man vaknat 🙂 God mat har det även bjudits på, Fia har verkligen anammat konsten att göra god sås på lite blandade varor 🙂