Ikväll blir det att cykla ned till stugan och ha det lite gött med päronen med god mat å dryck säkerligen. Misstänker att deras besök i stugan drastiskt kommer att minska nu när det är höst på riktigt, så får väl passa på 🙂 Dessutom bryter det mönstret med att sitta framför datorn på fredagskvällen (de fredagar jag inte träffar Fia) å spela med kollegorna å dricka lite öl eller/och rom&cola.

Otroligt lugnt på jobbet idag, sista timmarna var de kanske 4-5 stycken kunder inne totalt. Nästan lite för lugnt, kändes som en evighet. Men nu är det ledigt i tre dagar framöver innan jobb igen på tisdag. De ville att jag skulle jobba på måndag, men eftersom jag redan har en massa övertid så tyckte jag det passade bättre att vara ledig istället.

Imorgon blir det nog hemmakväll, försökte få till att dricka någon öl med Björn, men han tyckte de va meningslöst om man inte skulle göra nåt mer på kvällen än å bara sitta framför tv:n å dricka öl, å det kan ju förvisso vara sant. Kanske skulle föreslagit filmkväll eller nåt, men men, lär väl veta var detta barkar någonstans (se första stycket)…

Men på söndag ska jag så äntligen träffa Fia igen, otroligt att det kan vara sån tajming att varje gång jag varit ledig på en lördag&måndag, så har det varit något emellan som gjorts att vi fått träffats mindre än vi brukar på helgerna, vilket är tråkigt. Men den här helgen så kommer en kompis till henne som börjat plugga i Stockholm hem, så det har man ju såklart förbiseende med.
Nu har hennes tv kommit med och hon har gjort ett obligatoriskt Gekås-besök efter flytt, så det börjar bli rätt så färdigt i lägenheten, bara lite smågrejor kvar tror jag. Kan nog bli dags om någon månad eller två kanske å ha en päronmiddag där? 🙂