Åkte hemåt från Göteborg efter att ha tillbringat en underbar helg med Fia där (mer om det i kommande inlägg), när jag passerat Fjärås ungefär (med Pantera på metalvolym), så pep det till, h-e, bensinlampan hade precis tänts och där låg jag på motorvägen och hade precis passerat sista utposten för bensin innan Vbg, merde! Så resterande sträckan blev det till att snålköra bakom diverse lastbilar för att minska på det bränsle som jag behövde mätta bilen med. Kollade flera gånger på bensinmätaren, som verkade hålla sig på en någorlunda jämn placering, tills någon kilometer innan jag skulle svänga av, då var den nästan nere i botten, kunde inte varit mer än max en mm ifrån. Men kom fram till Statoil och fick pumpat i bilen XX liter bensin, sedan kunde färden fortsätta i normalt tempo hemåt. Men många turer blev det i tankarna om hur jag skulle göra ifall jag blev ståendes på motorvägen, skulle jag ringa hem eller mer logiskt, någon på jobbet? Tack å lov behövdes det inte dock 🙂