Det är fan helt sanslöst hur ett företag som Göteborgs Spårvagnar kan anställa såna otrevliga jävla chaufförer som de gör… De visar ingen förståelse, tror att deras nivå är över de resenärer/kunder som förser dem med jobb och att de kan nonchalera sina kunder hur de vill. En fika rast och läsa tidningen verkar vara viktigare än att vara trevlig gentemot resenärer som vill åka med. Göteborgs Spårvagnar borde ta å lära sina anställda lite jävla hyfs och sunt förnuft, eller sparka de som inte klarar av att ens vara ”Svensson-trevlig”… Sen finns det visst äldre gubbar som skäller ut folk för att de vill gå på spårvagnen vid en viss punkt, och har sen mage att kalla dem vid skällsord, du borde fan visa att du är vid den ålder du är gubbe, och inte bete dig som en jävla snoris. Undrar om du hade kläckt ur dig samma jävla ord om jag varit med också?

Skamligt hur Sveriges befolkning uppför sig i dagens samhälle.