Givetvis lyckades jag med konsten att bli sjuk i helgen, kände tendenser till förkylning i lördags eftermiddag, i söndagsmorse så hade förkylningen slagit ut helt. Lyckades hjälpa till med Fias flytt på lördagen iaf, för söndagen var jag inte så mycket till hjälp som jag hade önskat. Det var lite tajt med tiden på IKEA en stund, men till slut löste det sig och Ing-Britt kunde gå iväg å hyra skåpbilen som skulle forsla sakerna till Fias nya lgh. Samma kväll beställde vi hämtmat från Maharaijni (eller hur de nu stavas), väldigt god å stark indisk mat!

Nedan syns lite bilder från flytten i lördags

Nu åter till min självömkan om å vara förkyld dock. På söndagen åkte vi med det sista från nuvarande lägenheten till blivande. Tanken var att vi skulle få ihop sängarna, soffan och tv-bordet samt soffbordet under dagen. Men då jag inte kände mig kry så åkte jag hem tidigare, men vi hade fått ihop sängarna om det inte vore för att en skruv till ena benet var felaktig. Soffan löste sig dock samma dag, men borden fick vänta på sig.

Soffan byggs ihop av Ing-Britt och Lena.Sängarna som ska bilda 2x80cm när de är klara.Så där, nu har bilderna lagts upp från helgen. Jag mår fortfarande inget vidare dock. Skulle jobbat heldag idag, men blev bara från 0810 till 1415, mer orkade inte min stackars kropp med. Bara att författa den här korta texten känns som det har tagit musten ur mig, orkar/hinner inte vara sjuk! Har vilat så mycket jag kunnat idag när jag kom hem, så hoppas jag är någorlunda frisk åtminstone imorgon, då vi har ”grand opening”. På tal om det, undrar hur långt de kom idag med allt?