Om någon timme cirka ska jag bege mig till stationen för att ta tåg till Kungsbacka för att där bli upphämtad av Ing-Britt å köra mot IKEA å sen hjälpa till med flytten till den nya lägenheten. På kvällen ryktas det om restaurang Moon Thai 🙂

Igår var det jobb i vanlig ordning, medan jag höll koll på mini-butiken och gjorde lite service samt byggde datorer som var beställda, så höll de andra på att fixa ute ombyggnaden på förmiddagen/lunch. Väggarna bakom kassan är mer eller mindre klara, nu ska bara varorna upp och något hörn sågas till. Sen är det ju förstås så att väggarna på motsatta sidan, mot fönstren, ska upp med. Vet inte hur mkt de gör klart nu i helgen, men blir säkert en hel del 🙂

Igår kväll så åkte jag till stugan för att umgås lite med päronen där, det bjöds på grillad karré, klyftpotatis, tzatziki, halloumi samt gott rött vin från Italien, inte helt fel 🙂 Satt ute på den inglasade altanen och hade det väldigt trevligt.

Mamma hade fått för sig att hon ville se ”My Afternoons with Margueritte”, en fransk film som var ganska dålig faktiskt, storyn var ganska vag och även om skådisarna gjorde sitt, så kunde de inte lyfta den soppan till att bli en bra film. Rekommenderas icke. Så den tiden kunde man ju lagt på något bättre å se, men nu har hon åtminstone fått sett filmen hon pratat om sen i våras 😛

Hann även med och cykla en mindre tur igår efter jobbet, blev bara på 9.3km, men bättre än inget åtminstone. Ska försöka köra 4 ggr i veckan på en mil eller mer, måste göra något känner jag för att aktivera mig och få upp konditionen.