Nu har vi börjat bygga om på allvar i butiken, i går förberedde vi för snickarna som skulle komma, samt flyttade ena kassan ut till pentryt, så vi kunde ha någon form av försäljning. I dag har två väggar tagits bort, samt att de lagt nytt golv på Katarinas gamla kontor nu (sektionen som ska utökas och göras om till butiksyta). Mycket skulle plockas ned och slängas dock, så det är vad dagen bestått av i det stora hela idag.

Diskussioner om hur den nya kassadisken ska placeras.
Bakom Johan kan man skymta den nya butiksytan, innan var där en vägg full med DLink-produkter.
Målningarna i fönstret tas bort i förmån av snyggare utseende. Notera gärna även röran 😛

Håller på imorgon med (och helgen, men då är jag lyckligtvis ledig å ska hjälpa Fia flytta istället) och på måndag, vet inte exakt vad vi ska göra imorgon dock, men de ger sig nog, kl 0800 är det inställning på jobbet igen, inte helt lajbans, men är ju bara några få dagar så får väl gå an 😛