Nu är det inte ens två månader kvar till Thailandsresan, ska bli så underbart! Men det var inte det jag hade tänkt skriva om egentligen idag. Hämtade Sofia i Kungsbacka i förmiddags, så fick oss en liten minimal road trip. Var lite hungrig då jag ”glömt” att äta frukost, så Fia bjöd på lite goda nötter medan vi färdades fram på småvägarna (tog alltså inte E6:an tillbaka). Slocknade i soffan strax efter att vi hade kommit hem till mig, sen kände vi att hungern var allt för påträngande, så vi åkte och köpte revben med hickory glaze på Kvantum, klart mycket godare än saltstenen de kallar revben på Ica Sörse. Kikade lite, eller ja, hela snarare Pirates of the Caribbean – On Stranger Tides, som var ok, inte alls lika bra som första, men fortfarande bra mycket bättre än del 3 åtminstone. Sen va det dags å skjutsa ned Fia till stationen och hennes tåg som skulle gå halv åtta. Givetvis när vi kom dit så noterade vi att det skulle bli 10 minuter sent, efter ett litet tag blev det ytterligare 10 minuter försenat, sen 4 minuter till, för att bli ytterligare 3 minuter försenat innan det faktiskt kom in på perrongen. Helt otroligt att det ska vara så himla svårt att passa en tid, det är ju inte ens snö eller en massa regn som fallit så det skulle blivit översvämning. Dom skyller väl säkert på elfel, vilket de visst inte behöver ersätta resenärer om det inträffar. Miljön går åt helvete för att kommunaltrafik och tåg inte har vett att respektera sina kunder/resenärer med att hålla tiden, vilket gör att dessa lackar ur, å sin tur hellre tar bilen istället för att stå och vänta på ett tåg som inte kommer i tid. Regeringen borde straffa företagen med vite eller något, så att de ser till och håller tidtabellen bättre, detta är ju skandalöst!

Nu är jag ensam igen och det känns tomt, ledig imorgon med, så lär inte bli så speciellt mycket mer socialt, men ska åtminstone ringa och kolla den där ”billigare” cykeln imorgon, å se om den verkligen blir så mycket billigare. Känns ju nästan som om en begagnad cykel hade varit en bättre investering annars, men ska så klart ge dom en chans först, det är dom absolut värda!
Har förövrigt aptråkigt denna afton, kollat på 3 filmer i helgen, så kände mig inte riktigt peppad för att se ytterligare en idag, får väl bli något Family Guy-avsnitt tillsammans med intagning av horisontellt läge sen kanske.

Tio år sedan terrorattacken/-erna mot World Trade Center, RIP.