Den som läser detta blogginlägget får ursäkta, men det kommer endast vara som ett inlägg så jag inte glömmer av vad jag klurat ut ikväll när jag satt och kollade på en någorlunda bra film (Priest). Hur som helst, kom att tänka på att vi har datorer på jobbet som kör Intel-chipset, vilket är en bra kombination om man vill köra Hackintosh (OSX86), vilket är en bra kombination om man vill köra OSX och slippa betala ockerpriser för hårdvaran (läs en Mac-dator från Apple). Ska försöka få en sådan som min arbetsstation efter det att vi byggt om butiken och jag fått ett nyinrett kontor. Tror det kan vara bra, inte bara nya kontoret, utan att även få använda Apples operativsystem dagligen, givetvis med Parallels Desktop för att kunna köra de få Windows-applikationer jag behöver i jobbets räkning. På så vis kan vi ta oss hand om fler Mac-datorer och förstå de eventuella problem som kunderna har.

Detta inlägget har författats på en Hackintosh-dator (min gamla ASUS bärbara), och det fungerar faktiskt ypperligt bra. Nästan så bra att jag eventuellt kan tänka mig detta operativsystem som grund vid nästa stationära dator jag köper/uppgraderar (men det lär dröja minst ett år till). Här finns faktiskt allt som man kan tänkas behöva, speciellt med det ypperligare virtualiseringsprogrammet ”Parallels Desktop” sida vid sida om OSX. Trodde jag aldrig skulle säga det, men Apples programvara för datorer är helt ok! (Sen att deras hårdvara är undermålig och hutlös dyr mot det man får, det är en helt annan sak, jag skulle aldrig köpa en ny Mac-dator, den saken är väldigt säker).