Igår kan Malin ha fått sin livs dos av spindelterapi då det fanns ritade spindlar på papper lite här och var gömda på jobbet. Kulmen var nog nådd när en viss Fredrik la in en liten plastspindel i hennes tuggummipåse, han hade förberett med godis åt henne dock, för han/vi insåg väl att det var lite väl taskigt kanske. Och rädd blev hon, fast varken jag eller Fredrik fick se det, men Björn sa att hon bara satt tyst efteråt, inget skrik eller ens ett pip, så det var nog fullpoäng på både prank-skalan och stygghetsskalan 😛 Jag blev givetvis anklagad för att ha varit mastermind bakom det hela, men de fick ju snabbt styrts av, måste ju rentvå min heder 😉 Jag ritar ju bara spindlar på papper med simpel kulspetspenna (som Fredrik förstorade sen) och tejpade upp lite här och var hehe. Ja, fredagar kan vara riktigt kreativa på jobbet faktiskt!