Ja jösses, om någon någonsin undrat var Smelly Cat (”låt” ur Vänner med Phoebe) bor nånstans, så kan jag nu säga att han bor för närvarande i min soppåse, hej å kom å hjälp mig, men orkar inte bära ut den förrän imorgon 😛

Mycket på jobbet nu förövrigt, massa datorer som ska byggas av Byggmäster aka Byggare Bob ;P och nästa vecka ska rivningsprojektet börjas, då ska en vägg slås ut för att öppna upp och göra butiksytan ännu större. Hoppas även på att jag får en ny arbetsplats snart, får illa ont i ryggen av att stå upp hela dagen, den lilla tid som tillbringas sittandes, innebär en obekväm och icke ergonomisk ”pall/stol/barstol” utan ryggstöd. Får nog ta upp detta på allvar för jag känner verkligen det i ryggen efter en arbetsdag. Hoppas jag kan få bygga nere i källaren så man kan arbeta ostört.