Så där, då har jag fått trådlöst att fungera på min bärbara ASUS F9S som kör Mac OSX Snow Leopard. Ska bli en spännande bekantskap och tid att spendera. Om du är intresserad av ett liknande projekt så behöver du köpa Snow Leopard från Apple på skiva, sen kan du kolla in tonymac86 för att komma igång och/eller Kexts.com när du väl installerat och vill utöka med drivrutiner (kexts). Tänk på att allt kanske inte kommer att fungera, det jag har kvar för tillfället är batteristatus och webbkamera, i övrigt så fungerar det bra. Kan säkert hjälpa den som känner sig sugen, kravet är Intel-processor.
Slut på nördnytt för den här gången 😛

Uppdatering:

Här syns Mac OSX 10.6.8 på en ASUS F9S där Parallels Desktop är installerat för full Windows-integration, bakgrundsbilden är tänkt som inspiration från Finding Nemo:)