Åkte till Fia på eftermiddagen efter jobbet i lördags, blev rätt så förvånad men mest glad när hon frågade om jag ville gå på picknick med henne när jag kom innanför dörren i hennes lgh. Det visade sig dock snabbt att hon hade dukat upp picknick med goda korvar, färskost, sallad å annat gott (som t.ex. lite öl) ute på den inglasade balkongen 😀 Mycket trevlig start på resterande lediga helgen! På kvällen gick vi till en grekisk restaurang vid namn ”Kalimera” på Linnégatan, beställde entrecote och tzatziki till det, Fia valde lammkotletter med kikärtor och fetaost till det, vi var mycket nöjda med våra val!

På söndagen så åkte vi ut mot Hisingen för att kolla på ett bord till Fias nya lägenhet, såg inte så varmt ut så vi tog på oss som om vi trodde hösten hade kommit till Göteborg på riktigt. Döm om vår förvåning när det var 20-25 grader varmt och gassande sol där vi gick på Långströmsgatan. Fia tyckte nog värmen var olidlig, mer än jag själv, men varmt var det allt! Nästan så man blev sugen på att bada 😛 På vägen hem hade vi tänkt göra ett besök på BK, men värmen fick oss att åka hem först och ta en svalkande dusch innan vi traskade mot ”Iron Square” och köpa mat på BK. Till kvällen blev det mycket god curry-kyckling med grönsaker i ugn till, väldigt gott, jag glupskade i mig en 50cl öl innan Sofia hade hunnit dricka halva sitt glas med vin. Efter det så fick det bli lite ”Ticket to Ride” på iPad:en ute på balkongen.

Idag så blev det att åka hyfsat tidigt hem till Vbg, Sofia skulle nämligen första dagen till nya arbetsträningen, som verkar ha blivit ett mycket bra val av arbetsplats enligt SMS som poppade in här förut 🙂 Hoppas du kommer trivas riktigt bra där älskling!

I övrigt idag så blir de nog inte många knop gjorda, regnat sen igår kväll och lär väl fortsätta, paraplyet är glömt i bilen, men får försöka ta mig och handla lite mat iaf innan dagen är förbi. På tal om mat förresten, passade på att handla på Subway på stationen, bad om en BLT, hon bakom disken hörde nog inte eller förstod inte, så jag sa betydelsen ”Bacon, Lettuce, Tomato”, varpå hon nog trodde jag pratade engelska bara, så fick förtydliga att jag var faktiskt svensktalande och att jag hade fått en sån i USA på Subway där och att den var svingod. Dessvärre kan inte svenska Subway ens komma upp i närheten av smaksensationen som erbjöds i New York 🙁 Även om de va helt ok, så kunde jag lika gärna ätit en burgare på BK eller varit utan kort å slätt.