Idag är det sista dagen på sommaren, imorgon går vi mot mörkare och höstigare tider, ”embrace the inevitable”… Lite trist att sommaren redan är över, känns som det inte var speciellt längesen jag å Fia åkte till Uddevalla för att fira midsommar på en gård där och vi reste midsommarstång som getterna på gården käkade upp inom några minuter. På vägen dit så såg vi en bil vars regplåt löd ”Hen”, kort därefter kom en bil med regplåten ”Egg”, det tyckte vi var riktigt lustigt 😀
Sen var det inte längesen tycker jag Iron Maiden och Metallica spelade den där helgen i början på juli och det var precis tokvarmt, samma vecka som Fia fick flyttade från Lunden till lägenheten vid Masthugget. Mycket annat roligt har hänt i somras med så klart, men nu så får vi alltså vänta minst åtta månader på att vi ska få känna på värme igen, med undantag för några få soldagar kvar det här året där värmen kan krypa över 20 grader.
Ibland går man ju helt klart i tankarna på att flytta utomlands, där man slipper temperaturskillnader på 40-50 grader på sommaren kontra temperaturen på vintern. Jag säger inte att jag behöver ha sol och värme varje dag, men temperaturen behöver ju inte sjunka under 15 grader (plus då alltså) iaf… Snö skiter jag faktiskt högaktningsfullt i om det finns på julen eller ej 😛