Är lite trött ikväll, så får bli ett snabbt inlägg innan maten idag bara, eventuellt något mer sen om maten ger mig nya krafter kanske…
Igår var vi på John’s Place, jag tog i vanlig ordning strutsfilé, Sofia testade kängurun; hade för mig att den smakade åt vilt hållet, men ack vad jag minnet svek mig, väldigt gott kött med tendenser åt oxfilé hållet, strutsen har fått sig en värdig utmanare! Vi satt och pratade och hade det allmänt trevligt där vi avnjöt den goda maten och ölen (vinet för Fia). Innan det hade vi förberett oss själva med varsin cola & rom hemma (kan ha blivit en extra för min del) och när vi kom hem blev de lite tv-tittande med regn som började piska mot rutorna så smått, samt lite LCHF-glass och varma bär till det, mycket bra avslut på sista helgen i augusti!
I morse vaknade vi i stugan av att regnet och vinden piskade rejält på rutorna, det gick knappt att se Röskär så mycket regnade det, helt otroligt.
Känns nu lite ensamt när man umgåtts 3 dagar i rad å nu blivit helt själv igen :/