Vaknade runt halv åtta av att vinden slog i mina fönster på balkongen, gick dit för att stänga dom, då började en störtskur som håller i sig fortfarande, med åska och tilltagande kraftig vind. Antar att det innebär att vi inte kommer få så många kunder idag. Eller så får vi massor pga åska som slagit ned å förstört datorer för folk, nu gick åskan igen, inte allt för långt ifrån följt av ett kraftigt mullrande.

Igår var vi som sagt i Fias lägenhet vid Masthugget, mycket trevligt var det, Fia hade verkligen lyckats med att komponera en riktig god maträtt, först bjöds vi på västerbottenost-chips med rökt lax, klick egenkomponerad blandning, lite persilja och spenatblad. Till huvudrätt fick vi kyckling med kardemumma och apelsin, ugnsstekta rödbetor och lök samt quinoa, å till efterrätt blev det turkisk yoghurt med krossade valnötter och honung. Mycket gott!
På kvällen styrde pappa bilen hemåt mot Vbg då jag ska upp och jobba om 30-40 minuter.

Träffade även David, som jag lärt känna via brorsan, på stationen igår mot Göteborg. Satt å pratade hela vägen upp, hade förberett mig med att ta med iPaden upp som resesällskap, men den behövdes inte. Vi kom på att det vore nog hög tid för att ta en after-work öl också innan tillfällena tar slut.

Tog med mig min bärbara ASUS dator för att byta trådlöst nätverkskort på den, fick Jörgen att plocka isär den under lunchen, men det satt så j-vla illa till, att när lunchen tog slut var den fortfarande inte helt färdig, och definitivt inte ihopsatt igen. Så nu ligger den på konferensbordet med en miljon skruvar vid sidan om, och man ser rakt igenom skalet, hoppas vi får ihop den sen… :S

Skulle egentligen betalt två räkningar nu på morgonen, men blev sittandes med att uppdatera bloggen istället 😛 Får väl ta och ge vika och blöda lite pengar nu. På tal om det förresten så anser jag att Martin Kellermans ”Rocky volymer” är ren bluff, på Bokus kostar en volym 126kr, varje volym innehåller enbart en seriestrip på varje sida, och volymen är endast 138 sidor lång, vilket gör att man plöjer igenom dom väldigt kvickt. I Rocky magazine, så får det åtminstone plats med 4-5 strippar per sida, och det kanske rör sig om 15-20 sidor varje gång, så seriestrip-priset blir ju bra mycket billigare om man kan stå ut med all annan skit och kassa serier i magasinet istället…