Imorgon så ska vi (jag å Fia) ha en päronmiddag för våra kära föräldrar i hennes lägenhet hon hyr av sin kusin. Hoppas på att kunna sluta något tidigare så att man inte behöver komma så himla sent dit, dvs att Fia får göra all mat själv å förbereda. Men tror det blir himla bra, god mat (inkl för- och efterrätt) ska det bli å dryck till det. På kvällen bär det hemåt igen för att jobba på lördag igen, men men.. Fia kommer på lunch/em samma dag iaf 🙂 Kommer bli en kanonhelg, John’s Place som avslut på söndag med ju!

Igår var det inne något j-vla miffo som tyckte vi hade värdelösa säljare i butiken eftersom dom inte kunde något, ungefär så öppnade han diskussionen. Först var det en router som var helt fel för den inte innehöll ADSL utan bara var en router, han hade påtalat att han skulle ha det bästa när han köpte prylarna, fick förklarat för honom lite senare att det ÄR bättre att ha två separata enheter om man kör ADSL, men idioten tyckte han skulle fakturera oss för tiden han lagt ner å inte fått det att funka + att han ville lämna tillbaka routern han köpt,
– visst sa jag, har du kvitto? Det hade han inte (antar att apor inte behåller kvitton), då svarar han ”jag har slutade handla hos er för flera år sen, nu vet jag varför”, var nära å säga att, jaha, men varför kom du tillbaka om det nu var så illa? Som tidigare nämnt idiotförklarade han vår personal, utöver routern, så tyckte han det var för jävligt att den externa hårddisken han köpte av oss, som vi sagt saknade backup-programvara, faktiskt hade backup-programvara. Ja det måste vara riktigt jobbigt att få något som ”inte” ingår. Behöll lugnet hela tiden, men egentligen skulle jag sagt, ”nu tycker jag det blev lite dålig stämning, vad sägs om att du går ut igenom dörren och kommer in igen, så gör vi om alltihop igen?” Nåja, egentligen inte värt att ödsla tid på.

Idag bar vi in massa butiksinredning som kom med lastbil på morgonen, vi underarbetare fick återgå till våra normala sysslor medan Jörgen å Claes slet som små djur för att få allt klart. Den 16-18:e september är det dags för att bygga om butiken, hoppas faktiskt jag slipper, eftersom det dels ligger på helgen, men främst för att Sofia flyttar den veckan å jag vill hjälpa till så gott jag kan med det.

Har även cyklat 1.16 mil idag, blev en tripp bort till Getterön och sedan tillbaka, när jag var vid Lassabackarondellen så kom jag på att jag glömt min nya införskaffade rom på jobbet, så jag tog en liten detour och hämtade upp den innan jag styrde kosan hemåt 😉 Väl hemma blev det cole slaw med fläskfilé och bea förstås 😉